آموزش نصب وردپرس چند سایته (شبکه) | سرويس وبلاگدهي نت سايت

جستجو


برچسب ها

500 روز مهلت برای کاربران ویندوز XP netsit netsit.ir آغاز ثبت‌نام کنکور 92 از امروز+خبرهاي تكميلي آموزش بازيابي پسورد ويندوز 7 آموزش ترجمه قالب های وردپرس- Part2 از ویندوز ۹ چه خبر؟ افزونه Save Images in Folder برای فایرفاکس اگر نمیدانید که چگونه بلاگ ها را پیدا کنید بازیابی اطلاعات برقراری ارتباط با بانک های اطلاعاتی بهترین نرم افزار های ساخت شبکه اجتماعی آنلاین ترجمه متن به فارسی در هر برنامه ویندوز با Trasmiti تصويري از اولين موس ساخته شده در جهان ( البته در نوع خود) تفاوت http با https در آدرس مرورگر چيست ؟ توضیحاتی در مورد جدول های دیتا بیس وردپرس جدیدترین یوزرنیم و پسورد رایگان نود32 دائره المعارف چند رسانه ای با افزونه curiyo 1.0.1 فایرفاکس + وردپرس دانلود عکس و ویدئو های اینترنتی با افزونه Video DownloadHelper 4.9.21 دیدن لینکها قبل از باز کردن با Coolpreviews 3.9 ذخيره همه عکس های يک صفحه با يک کليک! فايرفاکس+save imageS ذخیره صفحات فایرفاکس با افزونه Mozilla Archive Format 3.0.0 سئوکار حرفه ای سايت جديد! نمايشگاه عكس نت سايت سيستم وبلاگدهي ، سيستم وبلاگ دهي ، وبلاگ رايگان ، وبلاگ رايگان فارسي ، وبلاگ وردپرسي ، وبلاگ با وردپرس ، نت سايت ، نتسايت ، وبلاگدهي نت سايت ، وبلاگ فقط نت سايت ، نت سايت ايران ، نت سايت تبريز ، نت سا سیستم عامل CentOS شبکه کامپپوتری چیست ؟هزینه‌های زیرساختار شبکه به تعداد APهای موردنیاز شبکه بستگی دارد. پارامترهای مؤثر در انتخاب و پیاده‌سازی یک سیستم WLAN .شبکهWLANبا یکAP((AccessPoint ساختار WLAN، یک دستگاه فرستنده عاشورا سالروز حماسه امام حسين(ع) علت کاهش سرعت در کامپيوتر چيست؟ متن کامل قانون جرائم رایانه‌ ای ، سيستم وبلاگدهي ، سيستم وبلاگ دهي ، وبلاگ رايگان ، وبلاگ رايگان فارسي ، وبلاگ وردپرسي ، وبلاگ با وردپرس ، نت سايت ، نتسايت ، وبلاگدهي نت سايت ، وبلاگ فقط نت سايت ، نت مشاهده رمزهای وارد شده با افزونه Show My Password 2.0 موس (Mouse) چیست؟ نت سايت نصب ويندوز XP نصب ويندوز در محل کار و يا منزل شما، با كمترين هزينه در محدوده شهر تبريز نصب ويندوز در منزل و محل كار شما در شهر تبريز - بازيافت اطلاعات پاك شده از مموري كارت و فلش و هارد ديسك نصب ویندوز در محل کار و یا منزل شما، با کمترین هزینه در محدوده شهر تبریز هرگاه به صفحه مانيتوردرايکس پی نگاه ميکنم صفحه حرکت دارد لذا چشمم درد می گيردچه کنم؟ پرينتر هاي سه بعدی چاپگرهای جدید CISS اپسون در بازار ایران را بیشتر بشناسیم چگونه برای ویندوز xp رمز بگذاريم؟ چگونه مي توانم يك پوشه بدون اسم ايجاد كنم چگونه ميتونم يك پوشه بدون اسم ايجاد كنم؟ کد رنگها کوچک‌ترین و سبک‌ترین دوربین دیجیتالی جهان ساخته شد

آخرين سايت هاي فعال

آموزش نصب وردپرس چند سایته (شبکه)

آموزش نصب وردپرس شبکه  (وردپرس چند سایته) + به صورت کامل

 

آشنایی با وردپرس (چند سایته) شبکه

قبل از انتشار نسخه ۳ سیستم وردپرس برای اینکه بتوانید با استفاده از این سیستم چند سایت یا وبلاگ مختلف را ایجاد کنید نیاز بود که نسخه خاصی از این سیستم را ( WordPress MU ) بر روی هاست خود نصب و سپس شروع به تنظیمات تقریباً پیچیده ای بکنید. اما با انتشار نسخه ۳ وردپرس امکان شبکه به نسخه عمومی این سیستم اضافه شد که با استفاده از آن می توانید در یک سایت به مدیریت چند سایت یا وبلاگ مختلف در کنار هم بکنید.پس برای نصب سیستم وردپرس به عنوان سیستم وبلاگ دهی در سایت خود کافی است همان مراحل ساده نصب این سیستم را که شامل ساخت پایگاه داده ها توسط محیط مدیریت هاست ، آپلود فایل های مربوط به وردپرس و در آخر تنظیم فایل wp-config.php و نوشتن نام پایگاه داده ها ، نام کاربری پایگاه داده ها و رمز عبور در این فایل ، انجام دهید و سپس مراحل ساده ای را که در این آموزش با هم یاد می گیریم را انجام دهید.

چگونگی فعال سازی قابلیت شبکه در وردپرس

بعد از نصب و اجرای این سیستم در هاست خود کافی است قابلیت شبکه را فعال سازی کنید تا سایت وردپرسی شما توانایی نگهداری و ایجاد چند سایت یا وبلاگ مختلف را در خود بدست آورد. برای انجام این کار فایل wp-config.php وردپرس خود را باز کنید و سپس به دنبال عبارت /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ در آن بگردید و بعد از پیدا کردن این نوشته کد زیر را در خط بالایی آن قرار دهید.

define( 'WP_ALLOW_MULTISITE', true); 

حال دوباره به محیط مدیریت سایت وردپرسی خود وارد شده و از منوی ابزارها گزینه “شبکه” را که به تازگی به این منو اضافه شده است انتخاب کنید. در صفحه ظاهر شده از شما طریقه آدرس بندی وبلاگ های سایت شما پرسیده می شود که از میان دو حالت زیر باید یکی را انتخاب کنید.

۱٫ Sub-domains : در این حالت مانند اکثر سرویس های وبلاگ نویسی به وبلاگ کاربران شما در هنگام عضویت یک آدرس مانند yourblog.netsit.ir داده می شود و از آن به بعد با مراجعه به آن آدرس کاربران می توانند وبلاگ کورد نظر را مشاهده کنند.

۲٫ Sub-directories : در این روش وبلاگ کاربران مانند یک شاخه در سایت شما قابل دسترس هستند مانند www.netsit.ir/yourblog و الباقی صفحات و نوشته های اعضای سایت شما نیز به همین صورت آدرس دهی می شوند.
پیشنهاد می کنیم حتماً از روش اول یعنی استفاده از زیر دامنه ( Sub-domains ) برای آدرس دهی وبلاگ کاربران سایت خود استفاده کنید چون در این روش از لحاظ سئو و بهینه سازی آدرس ها برای موتورهای جستجوگر سایت شما مناسب تر است و همچنین همانطور که می بینید ظاهر حرفه ای تری را به سرویس وبلاگ دهی شما می بخشد.
در مرحله آخر کافی است بر روی دکمه “نصب” در صفحه شبکه کلیک کنید تا تنظیمات مربوطه بر روی سایت شما اعمال شود و کدهای مورد نیاز به شما نمایش داده شود. بعد از انجام تنظیمات وردپرس چند خط کد را به شما نمایش می دهد که آن ها را باید در فایل wp-config.php و .htaccess سایت خود کپی کنید. توجه داشته باشید کدهای مربوط به فایل wp-config.php را باید به جای یک خط کدی که قبلاً به این فایل اضافه کردیم قرار دهیم که این کدها چیزی شبیه به کدهای زیر هستند.

define( 'MULTISITE', true );define( 'SUBDOMAIN_INSTALL', false );$base = '/';define( 'DOMAIN_CURRENT_SITE', 'www.wpforum.ir' );define( 'PATH_CURRENT_SITE', '/' );define( 'SITE_ID_CURRENT_SITE', ۱ );define( 'BLOG_ID_CURRENT_SITE', ۱ ); 

و همچنین کدهایی که برای قرار گیری در فایل .htaccess به شما ارائه می شود چیزی شبیه به کدهای زیر هستند.


RewriteEngine OnRewriteBase /RewriteRule ^index.php$ - [L]# uploaded filesRewriteRule ^([_۰-۹a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]RewriteRule ^([_۰-۹a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $۱wp-admin/ [R=301,L]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -dRewriteRule ^ - [L]RewriteRule ^([_۰-۹a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*) $۲ [L]RewriteRule ^([_۰-۹a-zA-Z-]+/)?(.*.php)$ $۲ [L]RewriteRule . index.php [L] 

پس از قرار دادن کدهای نمایش داده شده در فایل های مربوطه تقریباً کار تمام است و می توانید از وردپرس شبکه خود لذت ببرید.تنظیم کلمات مجاز برای زیر دامنه های سایت خود

حال برای اینکه به سیستم وردپرس اجازه داده شود که با توجه به نام انتخاب شده توسط کاربران یک زیر دامنه جدید را برای سایت شما ایجاد کند نیاز است که به محیط مدیریتی هاست خود مانند CPanel سایت خود رفته که اطلاعات مربوط به دسترسی به آن در هنگام خرید هاست از طرف شرکت ارائه دهنده برای شما ایمیل می شود.بعد از ورود به محیط مدیریتی هاست خود به دنبال قسمت Subdomains بگردید و پس از کلیک بر روی آن در صفحه ساخت زیر دامنه جدید ، زیر دامنه ای با نام “*” مانند تصویر زیر بسازید و شاخه ای را که این زیر دامنه به آن اشاره می کند را برابر با شاخه اصلی هاست خود که وردپرس را در آن نصب کرده اید قرار دهید.47550930328217126446 آموزش نصب وردپرس شبکه  (وردپرس چند سایته) + به صورت کامل

به همین راحتی کار تنظیم wildcard subdomain نیز انجام شده است و سیستم شما قادر است به هر تعدادی زیر دامنه جدید برای کاربران سایت شما و یا بهتر است بگوییم وبلاگ هایی که توسط سایت شما میزبانی می شوند بسازند. البته باید هاست شما نیز در حالت استفاده از Subdomains محدودیتی در این رابطه نداشته باشد مانند استفاده از تنها تعدادی خاصی زیر دامنه برای هر آدرس دامنه یا سایت و …ایجاد امکان اتصال دامنه به وبلاگ ها برای کاربران سایت شما

یکی دیگر از امکاناتی که در اکثر سیستم های وبلاگ دهی خارجی و یا حتی وطنی مانند میهن بلاگ ، بلاگفا و … به کاربران داده می شود امکان اتصال دامنه دلخواه ( مانندwpforum.ir ) به آدرس وبلاگ آن ها ( مانند sahar.netsit.ir ) است. جالب است بدانید برای فعال سازی این امکان در سایت وبلاگ دهی خود که با سیستم وردپرس آن را ایجاد کردیم نیاز به یک خط کد نویسی نیز ندارید و می توانید به راحتی با استفاده از افزونه رایگان WordPress MU Domain Mapping این امکان را به وبلاگ های ساخته شده در سایت خود بدهید.
توجه داشته باشید بعد از نصب این افزونه در سایت خود نیاز است که تنظیمات اولیه آن را انجام دهید. برای این کار نیز بعد از ورود به پیشخوان وردپرس خود البته با نام کاربری و رمز عبور مدیر اصلی سایت در منو تنظیمات گزینه Domain Mapping که بعد از نصب و فعال سازی این افزونه ظاهر شده است کلیک کنید. در صفحه نمایش داده شده شما باید IP سرور هاست خود را وارد کنید که برای بدست آوردن آن می توانید با ورود به محیط مدیریتی هاست سایت خود مانند CPanel این IP را مشاهده کنید و یا از ابزار های تبدیل آدرس دامنه ( Domain ) به آدرس IP استفاده کنید.
39372625470220003235 آموزش نصب وردپرس شبکه  (وردپرس چند سایته) + به صورت کامل

همچنین تنظیمات دیگری نیز در صفحه ظاهر شده می توانیم انجام دهیم که در زیر با آن ها آشنایی پیدا می کنیم.

۱٫ Remote Login :
با استفاده از این قابلیت می توانیم به کاربران این امکان را بدهیم که با ورود در یکی از آدرس های سایت خود در دیگر آدرس ها نیز به عنوان کاربر عضو وارد شوند که می تواند به سایت شما جلوه هوشمندانه تری را ببخشد.

۲٫ Permanent Redirect : توجه داشته باشید در صورتی که کاربر آدرس دامنه ای را به آدرس وبلاگ خود در سرویس شما وصل کند بعد از چند روز از طریق موتورهای جستجوگر مانند گوگل به این دلیل که وبلاگ مربوطه از هر دو آدرس قابل دسترس است مطالب تکراری شناسایی می شود که این می تواند برای سئو و رتبه وبلاگ های موجود در سرویس شما خیلی مضر باشد. برای رفع این مشکل با فعال سازی امکان Permanent Redirect بعد از اتصال یک دامنه به هر وبلاگی دیگر آدرس اصلی آن وبلاگ به آدرس دامنه وارد شده با یک انتقال ۳۰۱ امن متصل می شود و اگر موتورهای جستجوگر و کاربران آدرس قبلی وبلاگ را وارد کنند به آدرس جدید به صورت خودکار هدایت می شوند.

۳٫ User Domain Mapping Page : با فعال سازی این مورد به محیط مدیریتی و یا همان پیشخوان همه کاربران سیستم وبلاگ نویسی شما گزینه جدیدی اضافه می شود که به کاربران این اجازه را می دهد که خود آدرس دامنه مورد نظر خود را به وبلاگ خود اتصال دهند.

۴٫ Redirect administration pages : برای حفظ امنیت رمز عبور و وبلاگ کاربران سایت خود پیشنهاد می کنیم حتماً این امکان را فعال کنید. با فعال سازی این امکان در افزونه WordPress MU Domain Mapping کاربران تنها از طریق صفحه ورود در آدرس اصلی وبلاگ خود توانایی ورود به محیط مدیریتی وبلاگ خود را دارند.

۵٫ Disable primary domain check : برای افزایش رتبه وبلاگ های میزبانی شده توسط سایت شما پیشنهاد می کنیم این گزینه را فعال نکنید. کار این بخش نیز این است که در صورتی که چند دامنه به وبلاگی اتصال داده شده باشد تک تک این دامنه ها به صورت سایت جداگانه و یکتایی نمایش داده می شوند که این امر باعث به وجود آمدن مطالب تکراری در آدرس های مختلف یک وبلاگ می شود که در نهایت منجر به کاهش رتبه وبلاگ مربوطه در موتورهای جستجوگر مانند گوگل ، بینگ و یاهو می شود.در نهایت نیز برای اتصال دامنه هایی که خریداری کرده اید به هر یک از وبلاگ های سایت خود می توانید با استفاده از گزینه Parked Domains در پنل مدیریت هاست سایت خود دامنه های مورد نظر را مشخص کنید. البته به یاد داشته باشید قبل از این کار باید تنظیمات DNS دامنه خود را از طریق پنل مدیریتی دامنه خود برابر با nameservers ( چیزی شبیه به ns1.netsit.ir و ns2.netsit.ir ) هاستینگ سایت وبلاگ دهی خود تنظیم کرده باشید. در آخر نیز دوباره به محیط پیشخوان سایت خود بازگردید و با استفاده از صفحه اضافه کردن دامنه جدید ( Domains ) در زیر منو تنظیمات تعیین کنید که دامنه پارک شده در هاست شما باید به کدام یک از وبلاگ ها متصل شود که از طریق ID وبلاگ مربوطه ( برای پیدا کردن ID هر یک از وبلاگ ها کافی است از منو اصلی وردپرس خود گزینه سایت ها را انتخاب کنید و با رفتن بر روی هر یک از وبلاگ ها آدرسی در مرورگر شما ظاهر می شود که شامل ID آن وبلاگ است ) قابل آدرس دهی است.

آموزش نصب وردپرس چند سایته (شبکه)

برچسبها:

نوشته : مدیر سایت | در: مرداد ۱۳ام, ۱۳۹۲

6 پاسخ به “آموزش نصب وردپرس چند سایته (شبکه)”

  1. جعفری گفت:

    متشکر ازشما و وبسایت خوبتون، بنده استفاده کردم و لذت بردم
    مرسی

  2. Net Sit گفت:

    سلام…
    ما هم ممنونیم دوست عزیز

  3. حسن گفت:

    مطلب خوب و کاربردی بود..خیلی ممنون

  4. Net Sit گفت:

    ممنون

  5. بسیار سپاس گذارم، مطلب مفیدی بود

                   مطالب پیشین

  • ما را چه شده!؟
  • شهادت، اجر مجاهدت‌های «حاج قاسم سلیمانی»/ مروری بر زندگی سپهبد سلیمانی
  • علت حذف سایت ها
  • یک سال نیز گذشت …
  • ایران تسلیت …
  • اجازه حجم برای درون ریزی حدامثر ۱کیلوبایت، خیلی کم و ناکارآمدست!
  • حذف تعدادی دیگر از …
  • تبریک سال نو
  • کانال ارتباطی ما در تلگرام
  • آموزش ریست چاپگرSamsung Scx-4300
  • تبریک عید نوروز ۱۳۹۴
  • غیر فعال کردن درخواست اطلاعات FTP وردپرس
  • فرمت HDMI و بررسی آن
  • نحوه ساخت رمز عبور تصویری در «ویندوز ۸»
  • آموزش رمز گذاری روی درایو در ویندوز ۸
  • علی صحت مند …
  • در حال بروز رسانی نت سایت هستیم
  • وبلاگ های غیر فعال و لینکی پاک خواهند شد!
  • آموزش فعال سازی اینترنت GPRS در تبلت های wintouch , wintoure
  • منظور از pc چیست؟
  • حلول ماه مبارک رمضان …
  • سرویس جدید مای نت سایت افتتاح رسمی شد!
  • روز پدر مبارک!
  • آموزش عبور از پسورد ویندوز XP ایکس پی
  • آموزشگاه نت سایت افتتاح شد!
  • لحظه تحویل سال ۱۳۹۳
  • قالب سایت با کمی تغییرات!
  • سایت جدید! نمایشگاه عکس نت سایت
  • انتقال به سرور جدید!
  • چگونه برای ویندوز xp رمز بگذاریم؟
  • حملات سایبری اینبار به نت سایت!
  • توضیحاتی در مورد جدول های دیتا بیس وردپرس
  • وبلاگ های غیر فعال و لینک باکس پاک خواهند شد!
  • در حال بروز رسانی نرم افزار سایت
  • کد رنگها
  • پانزده نکته کامپیوتری که اگر ندانید باعث خنده دیگران می‌شوید!
  • تفاوت http با https در آدرس مرورگر چیست ؟
  • راهنمای استفاده از نت سایت
  • منتظر قالب های جدید باشید!
  • دائره المعارف چند رسانه ای با افزونه curiyo 1.0.1
  • موقع ثبت نام آدرس ایمیل برای چیست؟
  • دانلود عکس و ویدئو های اینترنتی با افزونه Video DownloadHelper 4.9.21
  • افزونه Save Images in Folder برای فایرفاکس
  • دانلود عکس و ویدئو های اینترنتی با افزونه Video DownloadHelper 4.9.21
  • دیدن لینکها قبل از باز کردن با Coolpreviews 3.9
  • ذخیره همه عکس های یک صفحه با یک کلیک! فایرفاکس+save imageS
  • مشاهده رمزهای وارد شده با افزونه Show My Password 2.0
  • ذخیره صفحات فایرفاکس با افزونه Mozilla Archive Format 3.0.0
  • عاشورا سالروز حماسه امام حسین(ع)
  • آموزش ترجمه قالب های وردپرس
  • فرا رسیدن محرم حسینی را تسلیت عرض می کنیم
  • چگونه بر روی فرم ارسال نظر وردپرس کپچا(captcha) بگذاریم؟
  • عید غدیر خم بر عموم شیعیان مبارک!
  • از ویندوز ۹ چه خبر؟
  • اول مهر و …
  • متن کامل قانون جرائم رایانه‌ ای
  • یک درد دل ساده …
  • برای نصب ویندوز چگونه درایو سی دی رام …
  • اعلان مصادیق محتوای مجرمانه در فضای مجازی
  • جهت اطلاع مشترکین نت سایت!
  • مخفی کردن یک پارتیشن
  • آموزش نمایش فایل های مخفی و htaccess. در سی پنل
  • آموزش نصب وردپرس چند سایته (شبکه)
  • لطفاً توجه فرمائید!
  • منظور از wildcard DNS record چیست؟
  • مشکل در نصب وردپرس شبکه
  • نحوه تنظیم نرم افزار IDM برای دانلود شبانه
  • آیا در ویندوز XP میتونم بدون نرم افزار درایوها را تغییر نام ومخفی کنم؟
  • دو خواهش…
  • فن بدون صدای کامپیوتر
  • گوگل و ناسا آینده هوش مصنوعی را رقم می زنند
  • رفع مشکلات احتمالی
  • باریک ترین هارد دیسک ۱ ترابایتی دنیا
  • رمضانی دیگر …
  • وبلاگ های دمو برای نمایش قالب های موجود در سایت
  • آخرین وبلاگ های بروز شده
  • کوچکترین کامپیوتر رومیزی دنیا
  • علل بوق های بلندگوی مادر برد – بیزر
  • قوانین استفاده از سرویس های نت سایت
  • سیستم وبلاگدهی سایت افتتاح شد!
  • نقاشی برای کودکان
  • هکرهای کدام کشور خطرناک تر هستند؟ ایران یا چین؟
  • آموزش نصب ویندوز در ۷ دقیقه
  • نحوه بازگرداندن ایمیل ارسال شده در جی میل
  • چگونه برای لب تاب رمز بگذارم؟
  • چگونه بر روی کامپیوترمان رمز بگذارم؟
  • اسامی نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر تبریز ۱۳۹۲
  • مبعث پیامبر رحمت ، حضرت محمد (ص)
  • نرم افزاری که ورود ویروس به رایانه شما را غیرممکن می کند + دانلود
  • جلوگیری از انتقال اطلاعات به حافظه های فلش
  • یاهو برخی از سرویس‌های فعلی خود را غیر فعال می‌کند!
  • کوچک‌ترین و سبک‌ترین دوربین دیجیتالی جهان ساخته شد
  • اینترنت بانک در ایران: سرعت کدام یک بیشتر است؟
  • تایپ صحیح حروف فارسی
  • محکومیت یک آمریکایی به علت فروش غیرقانونی نرم‌افزار
  • داستان VPN بومی به کجا رسید؟
  • از پشت عینک گوگل چه چیزهایی را می بینیم؟
  • در یک اقدام غیر قانونی ۷۰۸ دومین کشور سوریه توقیف شد!
  • آیا امروز شبکه اینترنت کار می کند؟
  • رئیس جمهور در تبریز
  • افتتاح دوباره انجمن سایت
  • جدیدترین یوزرنیم و پسورد رایگان نود۳۲
  • روش پاک کردن ویروس‌های مخفی رایانه
  • روش های بیشتر کردن عمر باطری لپ تاپ
  • جریمه ۱۶۳ میلیون دلاری برای فروشنده نرم‌افزارهای امنیتی قلابی
  • قوانین نت سایت
  • حریم خانواده آماج چشمان نامحرم
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • گزارش تخلف
  • مواظب ویروس خطرناک فیلم حمله به ایران باشید
  • نصب ویندوز در محل کار و یا منزل شما، با کمترین هزینه در محدوده شهر تبریز
  • ۶۲ درصد کاربران حتی نام بدافزارهای مشهور را نمی‌دانند
  • هشدار در مورد هک دوربین های بی سیم از طریق اینترنت
  • فعالیت در سال جدید با انرژی تر از سال های قبل
  • گوشی که ۱۰ سیمکارت را ساپورت می کند
  • آیا می شود با چند آیدی در یاهو مسنجر حضور داشت؟
  • لحظه تحویل سال ۱۳۹۲هجری شمسی
  • عرضه گوشی کاربردی با قیمت ۱۵ یورو
  • ورود نخستین گوشی دنیا با سیستم‌عامل موبایلی فایرفاکس
  • رفع حفره خطرناک امنیتی در نرم‌افزار فلاش ویندوز ۸
  • ۱۰۰ دلار بدهید به مدیر عامل فیس بوک ایمیل بزنید!!!
  • جاسوسی با استفاده از تلویزیون های هوشمند سامسونگ
  • پرینتر های سه بعدی
  • چاپگرهای جدید CISS اپسون در بازار ایران را بیشتر بشناسیم
  • کدام پرینتر برای من مناسب است؟
  • netsit.ir بدون هیچگونه توضیحی امروز! فردا چگونه خواهیم بود؟؟
  • نحوه استفاده از گفتگوی آن لاین
  • با نازلترین قیمت برای خودتان یک سایت درست کنید!
  • شب یلدای آرام و خوبی داشته باشید!
  • به نظر شما …
  • مترجم آنلاین گوگل در اندروید Google Translate 2.5.3
  • ترجمه متن به فارسی در هر برنامه ویندوز با Trasmiti
  • برگزاری نمایشگاه الکامپ تهران و …
  • سرویس جی‌میل از دسترس خارج شد
  • آغاز ثبت‌نام کنکور ۹۲ از امروز+خبرهای تکمیلی
  • آمریکا چند کشور را از تحریم‌های نفتی ایران معاف می‌کند
  • صفحه مانیتورم در ویندوز ایکس پی حرکت دارد و چشمم درد می گیرد چکار کنم؟
  • سی دی فیلم رایت کردم و در کامپیوتر نشان میده اما در ویدئو سی دی نه! چکار کنم این مشکل رفع بشه؟
  • آشنایی با۱۰ امکان ویندوز ۸
  • پسورد BIOS کامپیوتر م را فراموش کردم!
  • کمی انصاف را چاشنی کارهامون بکنیم!
  • ۵۰۰ روز مهلت برای کاربران ویندوز XP
  • موقع وصل شدن از طریق کارت شبکه …
  • برقراری ارتباط با بانک های اطلاعاتی
  • ممنوعیت ارسال ایمیل در اروپا
  • سیستم عامل CentOS
  • بهترین نرم افزار های ساخت شبکه اجتماعی آنلاین
  • در ویندوز Task Manager، فایل‌های svchost.exe …
  • سایتها از کجا میفهمد شما با چه مرورگری وارد سایتشان شده اید؟
  • سئوکار حرفه ای
  • گاهی اوقات نشانگر موس خود …
  • بهترین آنتی ویروس های ویندوز ۸
  • اگر نمیدانید که چگونه بلاگ ها را پیدا کنید
  • شبکه کامپپوتری چیست ؟
  • مدتی است کرم Recycled Virus در کامپیوترم هست
  • موس (Mouse) چیست؟
  • حافظه فلاش (Flash Memory) چیست؟
  • آیا می‌شود شبکه های ماهواره‌ای را از اینترنت …
  • پرینتر (Printer) چیست؟
  • اسکنر(Scaner) چیست؟
  • اسمبل کامپیوترچیست؟
  • آموزش تصویری نصب سیستم عامل ویندوز XP
  • کارت شبکه (Network Card) چیست؟
  • سوالات متداول هنگام کار با Yahoo Messenger
  • آموزش نصب جمولای فارسی
  • کدام کشور پرسرعت ترین اینترنت را دارد ؟
  • آشنایی با قطعات سخت افزار کامپیوتر و انواع آن و کاربرد آنها
  • هشدار پلیس فتا در خصوص Adobe reader
  • ۸ تفاوت ویندوز۸ نسبت به ویندوزهای قبلی
  • علت کاهش سرعت در کامپیوتر چیست؟
  • ویروس کامپیوتری چیست ؟
  • ایجاد وبلاگ بدون دیتابیس
  • نکاتی برای خرید تلویزیون LED
  • چگونه فرمت فایل BMP را به Jpeg تبدیل کنم؟
  • چگونه در کامپیوتر خود رمز بگذارم؟
  • کامپیوتر من زیاد قفل می کند عیب از کجاست؟
  • آیا می شود سی دی که پر نشده چندین بار رایت کرد؟
  • ویندوز ایکس پی من با هیچ یک از دکمه های Turn off و Stand by و Restart کار نمیکند و یکسره روشن است چه کنم؟
  • آموزش بازیابی پسورد ویندوز ۷
  • در مورد ویندوز ۸ بیشتر بدانید!
  • Laptop Data Recovery Solutions
  • CPU سی پی یو چیست؟
  • Data Recovery …
  • فایل NTFS چیست وبا فایل FAT چه فرقی دارد؟
  • بازیابی اطلاعات ..
  • آیا ویروس جییفو واقعا ویروس است؟
  • معرفی ویروس w32.jeefo
  • نصب ویندوز XP
  • انتقال سریع داده ها با USB.3
  • چگونه می توانم یک پوشه بدون اسم ایجاد کنم
  • شماره تلفن پاسخگویی به سئوالات
  • نصب ویندوز در منزل و محل کار شما در شهر تبریز – بازیافت اطلاعات پاک شده از مموری کارت و فلش و هارد دیسک
  • هر سوالی که ممکن است هنگام کار با کامپیوتر با آن مواجه شوبد+جواب
  • آیکنها و پوشه ها و متنهای کامپیوترم کمی درشتر نمایش داده شوند
  • نصب ویندوز در منزل و محل کار شما، با کمترین هزینه در محدوده شهر تبریز
  • حفاظت شده: مختص مشترکین ویژه نت سایت

  •